If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги случи ми се нещо странно.Забелязах,че километрите които са навъртяни на автомобила мигат през интервал около секунда.Изгасих колата запалих на ново и спряха да мигат от какво може да е това ?
Проверете си буксите на управлението за ел. стъклата в шофьорската врата. По спомен са две букси. Един път се наложи да откача въпросната конзола с бутоните и започнаха да мигат километрите, отказаха бутоните на ключа. Викам какво става Изважда се като се развие едно болтче от кората и се подпъхне плоска отверка в единия край на конзолата и излиза нагоре.
Това се получава когато копютъра загуби връзка или неможе да разпознае някой от периферните устроиства, като блока на ел. съклата и огледалата. Понякога се оправя от самосебе си като се възтанови връзката а понякога трябва да се направи процедура по разпознаване със съответната диагностична апаратура.
За съжаление , не мога да помогна по темата с мигащият километраж, за това бих се влючил с моят проблем и да чуя по-запознати по темата.
Присъединих се към тази емблематична прослойка на алфисти тази година с 147,105hp. Почти от самото начало ,след стандартната смяна на консумативи и прочие, се появи едно променливо и неконстантно "пиукане" . Звукът е абсолютно същият (говоря ,чисто като тон ) ,какъвто е и ,когато натиснеш бутона за ел. стъклата. Странното е ,че се появява буквално ,когато си иска, притесних ,че колата е с характер ,стига ми гаджето в този случай След няколко диагностики отново не се установи нищо ,т.е. и грешка не дава. Имаше мнения ,че може да е от радиото, от "недобре" превъртян колометраж и т.н. Няколко месеца звук не издаде ,след това започна пак за малко ,после пак спря...никва идея. Вие? Какво мислите?
Здравей ,колега. Относно писукането и на мен ми се случи и помислих, че нещо ми има.... Оказа се копчето за превключване на реглажа за ляво и дясно огледало. Застава в такова положение,че като докоснеш кората или като заклатиш леко вратата започва да писука. Няма за какво да се притесняваш.
Comment